Rondreis USA 2011

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 15

Posted by Jessica on May 29, 2013 at 6:00 AM

Oma is er!

 

Datum: Woensdag 15 juni 

Reisdag 15 

Hotel Hyatt Regency Newport Beach 

Bijzonderheden Oma is geland!!

 

Toch een beetje onrustig nacht gehad. Je vraagt je toch af of alles goed gaat met oma, zo alleen in het vliegtuig naar LAX. Maar geen bericht is goed bericht denk ik dan maar, ze zal veilig in het vliegtuig zitten. 

We ontbijten bij het hotel waar ze een Starbucks hebben. Lekker buiten in de loungestoelen, kids kunnen vrijuit lopen en wij rustig zitten, super!

 

Verder hebben we weinig gedaan want papa en Mika gaat oma ophalen op LAX. Coco ligt al snel te tukken nadat ze zijn weggegaan. Geeft mij even de tijd wat foto’s te uploaden, blog bij te werken etc. 

Om 12.15 uur krijg ik al een bericht dat de mannen oma hebben opgehaald en naar de auto lopen. Wat snel gedaan zeg! Echt top. Mika was hard naar oma toegerend toen hij oma zag, de lieverd.

 

Iets voor half 2 zijn ze dan ook bij het Coco en ik al lekker buiten lopen en zitten te wachten op hun komst, leuk!! 

We zijn met ze allen in het ‘warme bad’ gaan zitten. Dat was het bubbelbad zonder bubbels. Het andere bad was gewoon veel te koud. Het weer was gewoon niet helemaal super, bewolkt etc. Maar ook wel weer warm genoeg om even het bad in te gaan.

 

De meiden pakken even de auto om naar Newport Beach te rijden, maar het duurt ons allemaal te lang. Het is druk op de weg, we rijden verkeerd (ondanks dat we erg leuke dingen onderweg zien) en besluiten maar gewoon terug te gaan. Lekker chillen op de kamer, iedereen is moe.

 We eten op de kamer met ze allen, dat geeft de kinderen de ruimte om gewoon te rennen en springen zoals het ze uitkomt. Het is super gezellig maar we gaan lekker op tijd naar bed.

 

Mika begon heel stoer bij oma op de slaapkamer in het 2e bed, maar binnen 10 min riep oma of dat Mika even wat met papa wilde ‘bespreken’. Hij wilde graag in ‘zijn’ stapelbed en bij papa en mama op de kamer. Dat kan uiteraard! Snel slapen dan maar.


 

Morgen naar Disneyland!!

 

Liefs

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments