Rondreis USA 2011

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 16

Posted by Jessica on May 29, 2013 at 6:00 AM

Disneyland

Datum: Donderdag 16 juni 

Reisdag 16 

Hotel Hyatt Regency Newport Beach 

Bijzonderheden Disneyland 

Vandaag wilden we een beetje op tijd op pad want we gaan naar Disney. Maar zoals met kinderen vaak is, neemt alles toch meer tijd in beslag dan gepland.

 

We ontbijten bij Starbucks en gaan daarna snel op pad. Anaheim hebben we zo gevonden, maar een parkeerplaats is wat anders. Ze sturen je naar parkeerplaats A en daar staat een bord dat je naar parkeerplaats B moet rijden wat uiteraard aan de andere kant van Disneyland ligt. Geen grap, het neemt veel tijd in beslag en we zijn dan ook pas om 10.45 uur in het park. Uiteraard regelen ze alles goed. Van het parkeren van onze mega h**heensloeg (we mogen 2 plekken innemen omdat ze anders bang zijn dat we zo groot zijn en anders andere auto’s beschadigen. Ook het treintje naar de ingang allemaal super, voor Mika was dat al groot feest, we hadden zo weer kunnen omkeren ;-)

 

Wat ons eigenlijk tegenviel was de enorme drukte, lange wacht rijen overal n weinig figuren die rondlopen. Heb je er eindelijk eentje te pakken dan loopt hij weg omdat ze met pauze gaan. Voor een kind niet te begrijpen. Verder vonden we ook dat er weinig ‘te zien’ viel. Overal moet je ‘in’ of op of onder. Langs bepaalde figuren lopen, attracties of wat dan ook was er in onze ogen niet bij. Wellicht beleven we het ook op een andere manier door de kinderen, maar 45 min in een rij wachten dat is gewoon niet te doen. Dan blijft er in onze ogen weinig over om te doen.

    

 We zijn in de King Arthur Carrousel geweest met ze allen. Daarna zijn oma, Roon en Mika in de Roger Rabbit ding geweest. Dat ging vrij snel dicht nadat zij erin waren gegaan omdat er iets stuk was. Ik heb dus met Coco 45 min buiten rondgelopen omdat ze er niet uit konden.

 

Heel stoer zijn papa en Mika in de achtbaan geweest, Mika vond het fantastisch!! Die lach op zijn gezicht, goud waard. Weliswaar was het 30 min wachten voor 34 seconden plezier, maar toch.


 

Rond 15.00 uur waren we het wel een beetje zat, we zijn nog even naar Tarzan Tree House geweest (papa en Mika want Coco was ondertussen in slaap gevallen in de buggy) en dat was erg leuk zeiden de mannen.

 

We zijn goed geslaagd voor leuke hoesjes voor de Iphone en evt toekomstige iPad. Heel erg leuk. Helaas kwam oma er later achter dat ze de verkeerde maat had gekozen en op het moment dat ik dit schrijf en in het vliegtuig zit, zijn we nog niet in bezit van een Ipad. Toch maar niet gedaan.

 

Eenmaal bij het hotel zijn we heerlijk even gaan zwemmen. We hadden het echt even nodig. Het water was erg koud, maar zonder problemen sprong Coco het water in, papa achterna. Geweldig! Binnen 5 min klappertande ze van de kou, maar dat mocht de pret niet drukken. Mika heeft alles vanaf een afstandje waargenomen, 1 grote teen in het water gestoken en bedacht dat hij wel in het warme bad wilde. Slim kind ;-)

        

 

De kids lagen op tijd in bed en oma bleef lekker bij ze zodat wij uit eten konden gaan. Door de meneer van de receptie werden we verwezen naar Mama D’s in Newport Beach. Dat hebben we dus maar gedaan en je weet niet wat je meemaakt.

 

Het ziet eruit als een restaurant in vergane glorie. We zouden er zo voorbij gereden zijn als er niet echt verteld was dat we dit moesten proberen. Al snel werden we allerhartelijkst ontvangen, moesten even wachten, mochten op de bank even wachten onder het genot van wat vers gebakken Italiaans brood. Heerlijk!

 

Het eten (Italiaans) was super lekker! Heerlijk vis gegeten met pasta, super! De bediening was erg vriendelijk, bijna amicaal, heel relaxt en down to earth. Je moet er van houden want de hele tent hangt vol met kindertekeningen en is 1 wand van houtplaten, geen chique tent dus, maar voor het eten moet je er zeker heen gaan. Als je bedenkt dat toen wij naar buiten liepen er een superlange wachtrij stond wil ook wat zeggen. Aanrader dus! Al was het maar om de sfeer.

 

Daarna lekker tukken, morgen op pad naar Las Vegas!!

 

Liefs

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments