Rondreis USA 2011

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 19

Posted by Jessica on May 29, 2013 at 6:00 AM

Shoppuh en Vegas

Datum: Zondag 19 juni 

Reisdag 19 

Hotel Wynn Las Vegas 

Bijzonderheden Shoppen, zwemmen en CELINE!

 

Vandaag weer een dag in Vegas. De zon komt ons tegemoet maar het waait ook behoorlijk hard. In het begin is het zelfs fris bij het zwembad, maar ja…..dat moet je ook maar niet te hard zeggen want voordat je het weet fik je weer uit je stoeltje het zwembad in.

   

 Het water is echt super lekker van temperatuur, de kinderen kunnen zonder problemen uren in het water doorbrengen zonder dat ze blauw zien van de kou.

    

 

Tussen de middag gaan de kids weer tukken en gaan pa en ma naar de Premium Outlets. Even flink inkopen doen voor de rest van het jaar. Dat lukt ons goed. We hadden beter een rolkoffer kunnen meenemen om alles te sjouwen want mijn vingers lopen paars aan van het vasthouden van de tassen. Maar ach, weer een luxeprobleem he!

 

Tegen half 5 zijn we terug en gaan de mannen nog even zwemmen. De meiden chillen op de kamer en ik maak me klaar voor een avondje uit. Vanavond begint rond 19.30 uur het concert van Celine Dion in Colloseum, helemaal gaaf!

 

Daarna gaan we lekker eten bij Guy Savoy, 3 sterren Michelin restaurant.

 

En ja……..ik kan een heel relaas houden over het concert van Celine. Ik jaag er dan een paar op de kast en enthousiastmeer een aantal mensen, het blijft persoonlijk, maar ik vond het fantastisch. Wat hebben we genoten zeg! Wat kan dat mens zingen, geen hoge noot slaat ze over en de covers die ze doet van Janis Ian of Michael Jackson klinken fantastisch.

 

Het is Vaderdag dus ze besteeed ook wat extra tijd aan de vaders in de zaal, erg leuk. Uiteraard is het optreden een soort van standaard als je dat 4 a 5 avonden in de week doet, maar we vonden het fantastisch. Heel anders dan in 2007 want toen was het meer show met veel dansers etc. Nu was het 1 groot orkest van ongeveer 31 man sterk . De orkestleden zongen stukken mee, speelden fantastische solo’s en of deden een duet met Celine. Echt gaaf!!

 

Wat ontzettend gaaf!!

 

Daarna zijn we door Caesars heen gelopen naar Guy Savoy. Het is een hele aparte sfeer en niet echt een doorsnee locatie. Hele hoge muren en open ruimte. De bediening was top! Een Fransman die engels spreekt, nou Allo Allo leek er niks op. Ik kon die man zowat niet verstaan. Ron had me al gewaarschuwd om vooral niet te gaan lachen, nou dat heb ik goed kunnen volhouden, maar echt, dit was zo op en top fransman die engels spreekt. Kon geen tekenfilm tegenop. Geweldig.

 

Er was ook een andere dame die compleet onverstaanbaar was, maar dat lag meer in het feit dat ze veel te zacht praatte. Ik snap dat niet iedereen alles hoeft te horen, maar ten eerste stonden de tafels ver genoeg van elkaar af eb ten tweede hebben we zo vaak moeten vragen wat ze zei dat we daar op een gegeven moment maar mee zijn gestopt en braaf hebben geknikt, beaamd etc.

 

Het eten was top! Kan niet anders zeggen. Mooie wijnen erbij en zelfs bijpassend brood. Heerlijk! Overigens moesten we eerst 3x vragen wat hij zei, hij noemde het breadpairing. Wij kenden dat niet. Winepairing wel, maar van brood was het ons onbekend. Duurde even voordat hij het ons had uitgelegd ;-) Weer wat geleerd.

 

De prijs loog er dan ook niet om, maar ach, dit soort dingen doe je niet al te vaak in je leven en dan moet je maar gewoon genieten. En dat hebben we gedaan. Het was fantastisch!!

 

Laat in bed, maar super avond gehad!!

 

Liefs


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments