Rondreis USA 2011

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 21

Posted by Jessica on May 29, 2013 at 6:05 AM

Valley of Fire en weer CELINE!

Datum: Dinsdag 21 juni 

Reisdag 21 

Hotel Wynn Las Vegas 

Bijzonderheden Valley of Fire, Spago en 2e keer CELINE!

 

Laatste volle dag in Vegas en ik wil nog steeds heel graag Valley of Fire zien. We besluiten met ze allen te gaan. Eerst wilde mama en ik alleen gaan, maar dat vond ik zelf niet zo prettig, dus gezellig met ze allen. 


Mika wil altijd na het douchen even ‘ blote man spelen’. Als eerste komt hij met een handdoek over zijn kop de kamer binnen rennen en doet een spook na. Ik zeg dat hij dan het ‘spook van de opera is’. Dat neemt hij even maar geeft er al snel een andere draai aan en roept ‘ik ben de blote man van de opera!!’. geweldig! Dus dan weten jullie het vast, er zit een nieuwe versie van de Phantom of the Opera aan te komen. 


Vroeg op pad en ergens even een ontbijt scoren was het idee. Nou, vroeg op, dat ging redelijk, maar ergens ontbijten was wat lastiger. We kwamen uit bij de IHOP. Nou ik zal je zeggen………….slechtste ontbijt ooit! Wat een droge hap en gewoon echt slecht eten. We wisten niet hoe snel we weer weg moesten komen. Maar goed, er zat wat in onze maag en daar ging het om. 


De heenweg naar Valley of Fire ging fantastisch snel. We bereikten het park al heel snel, super fijn. We vonden het meteen een mooi park! Er zat niemand bij het poortje dus zelf even 10 dollar betaald en in een envelopje gedaan. Onderweg natuurlijk vaak gestopt om foto’s te maken oa bij Beehives. 

Bij het Visitor Center de kids even losgelaten en het educatieve gedeelte met ze gelopen, hartstikke leuk. Oma heeft met Mika de mooie cactussen die buiten stonden op de foto gezet, maar eigenlijk vond hij het maar niks. Hij zag die prikkels en dacht ‘ dat is mooi niet voor mij bedoeld’. ;-) Snel weer naar binnen. 


Ze hebben weliswaar niet de echte paspoortstempels voor de kinderen, maar ze had wel een mooie stempel van het park en deze heb ik in de paspoorten gestempeld. Datum er later even ingeschreven en klaar! Helemaal leuk. 


Daarna wilden we heel enthousiast Mouse’s Tank lopen. Rondje van halve mijl had ik gelezen. Toen we daar aankwamen zag ik een bord met gehandicapten OK dus ik dacht, hup, moppie in de buggy en lopen maar. 1 flesje water mee, op de birkies en crocs……..moest kunnen. Nou dat hebben we geweten. Gewoon slecht gekeken en voorbereid. Het verharde pad hield al snel op en moesten we Coco uit de buggy tillen en op de arm meenemen. Maar het zag er zo mooi uit dat we toch maar gingen lopen. Je snapt……….we hebben het einde niet gehaald. Het zand was bloedheet, tussen de rode rotsen weinig wind en zwaar zand. Nee, dat was niet wat. We zijn uiteindelijk maar teruggelopen. Mika was het zand in zijn crocs wel zat. 


Allemaal met roden hoofden weer aangekomen bij de auto. Daar lagen heel lief alle bergschoenen en flesjes water op ons te wachten. Dom stel zijn we ook, maar goed, we hebben weer iets prachtigs moois gezien. 


Her en der nog wat foto’s gemaakt, maar niet meer uitgestapt met de kids, het was gewoon te warm. Het loopt tegen de 40 graden aan en dat is gewoon echt te warm. Tja, je zit gewoon echt midden in een woestijn, dat vergeet je nog wel eens als je in Vegas aan het zwembad ligt of aan het shoppen bent. 


De weg terug nemen we de Scenic Byway via Lake Mead RA. We vinden de weg toch wat lang duren ondanks dat je prachtige dingen onderweg ziet. Zal er ook mee te maken hebben dat de kids moe zijn en het super warm is. 


Op een gegeven moment rij je het laatste stukje door de bergen heen en je komt een heuveltje over en FLOEP, daar ligt ineens Las Vegas voor je neus. Uit het niets lijkt het wel bijna. Zo gaaf om te zien! 

We stoppen even bij de Subway voor een broodje en je blijft zowat met je schoenen aan het asfalt plakken, zo warm is het. 


Snel naar het hotel en even zwemmen! Heerlijk! 


We konden niet te lang blijven want vanavond gaan de meiden op pad! Na lekker douchen en optutten nemen we de taxi naar Caesars Palace. Ik zeg nog zo tegen die man dat ik uit wil stappen bij Colloseum, maar nee hoor, zet die flapdrol ons eruit aan het begin van de Forums Shops. Moesten we alsnog dat hele eind lopen naar Spago, het restaurant waar we zouden gaan eten. 


En ik zal je zeggen………die hakken waar ik op liep, draag ik niet zo heel snel en met die gladden stenen daar lag ik al zowat 3x op mijn plaat. Ik hou er wel van om er een lekker tempo op na te houden, dus dat had ik al aangepast, maar zelfs de langzame versie was niet langzaam genoeg. 


Fijn tafeltje bij Spago, met een leuke man in de bediening. We hadden samen de Crusty Calamaries voor af, heerlijk!!! En mama had een zelfgemaakte Fettucini en ik had gekozen voor Duck Breast. Allebei echt super lekker! De bijpassende wijnen was helemaal genieten. 


Uiteraard nam ik nog een toetje want we hadden nog even de tijd. (nog zo’n 1,5 uur voordat het concert zou beginnen) Ik koos voor de kaas en wat was dat lekker zeg! Ze kunnen best kaas maken hier in California! Super! Mama aan de cappuccino en het feest was compleet. 


Nog heel even een stukje gelopen door de Forum Shops en daarna lekker plaats genomen op onze prachtige stoelen in het Colloseum. Mama dacht dat we moesten staan, hossen en polonaise moesten lopen, maar nee hoor……..hier gaat dat even iets anders. 


Mama zat aan de buitenkant van het rij, met super zicht op het podium. Ik denk een rij of 10 a 12 vanaf het podium. En ik wist natuurlijk dat Celine door DAT gangpad ging lopen, gaaf!!! Uiteraard zat ik naast mama en zou ik op ongeveer 1,5 meter van Celine af zitten! Zo stoer! 


We maakten kennis met 2 mannen die speciaal voor Celine naar Vegas waren gekomen en we hebben super gezellig zitten kletsen, de wachttijd vloog voorbij. 


En tja, dan zit je weer bij het concert wat je 2 dagen al eerder hebt gezien en je het weer ervaart als de eerste keer! Zo geweldig! En vooral het moment dat ze gewoon naast je stoel loopt……….tja, ik denk dat je toch enigszins fan moet zijn omdat te kunnen begrijpen. We spraken ook genoeg mensen die zeiden geen fan te zijn maar toch graag naar het concert willen omdat ze gewoon een stem heeft waar je U tegen zegt. Ik weet dat neefje Emiel het liefste zou gaan skydiven voordat hij naar een concert van Celine gaat, maar je kunt eigenlijk niet anders zeggen dan dat ze een stem heeft waar niemand tegen op kan. Het bereik wat ze heeft, loepzuiver en zo perfect. Je hoeft er niet van te houden om te kunnen zien dat ze een wereldartiest is. Welke artiest staat 4 tot 5 avonden, 3 jaar lang (2e sessie van 3 jaar) voor uitverkochte zalen? 


In ieder geval, wij hebben super genoten en hebben snel daarna een taxi genomen naar Wynn om onze ervaringen te delen met Roon. 


Die was op ‘op stap’ geweest met de kinderen. Die hebben door Encore gewandeld en wat souvenirs ingekocht, vonden ze geweldig. Na het eten lekker gaan slapen en had papa even de tijd om te internetten, werken en te chillen met een wijntje. Oh ja……..informatie verzamelen voor onze rondreis voor volgend jaar ;-) 


Het was een mooie dag! Wederom! 

Liefs

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments