Rondreis USA 2011

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 22

Posted by Jessica on May 29, 2013 at 6:05 AM

Van Vegas naar San Diego

 

Datum: Woensdag 22 juni 2011

Reisdag 22

Hotel Wynn Las Vegas

Bijzonderheden Laatste dag Vegas!


Met pijn in ons hart nemen we vandaag alweer afscheid van Vegas. We zijn er 4 volle dagen geweest (5 nachten) en vonden het weer heerlijk. Voor de kinderen is het zwembad bij Encore stukken beter dan bij Wynn. Bij Wynn was alles te diep voor ze om lekker te spelen. Encore heeft best grote stukken waar ze beiden in kunnen lopen en heerlijk in kunnen spelen.

We hebben de hele pleuresbende weer in koffers gepropt, de auto al enigszins wat opgeruimd. We duiken eerst nog even lekker het zwembad in. Uitchecken hoeft pas om 12.00 ur en we hopen dat de kinderen na een goede zwempartij in de auto in slaap zullen vallen. We ontbijten lekker aan het zwembad en genieten nog even van de laatste uurtjes dikke hitte. We liggen nu nog lekker in de schaduw maar weten dat het over een paar uur flink heet zal worden.

Na uitgecheckt te zijn, schuiven we alles in de auto en hebben nog 3 klusjes te klaren. Roon bedacht zich vanmorgen nl dat hij zijn pakken (die vermaakt moesten worden) nog opgehaald moesten worden. Zouden we bijna weg zijn gegaan zonder 2 nieuwe mooie pakken!Daarna nog even ‘snel’ Ugg sloffen halen voor oma in de premium outlet en een extra koffer. Oma wil al langere tijd een extra koffer en we hadden een mooie gezien bij Tommy Hilfiger.

Al met al nam dat alles toch wat meer tijd in beslag dan dat we dachten. Mede door het tijdstip (slaaptijd) de hitte (rond de 40 graden) liepen de gemoederen even hoog op. We hadden nl ook nog een flinke tippel voor de boeg naar San Diego. Maar geen zorgen, oma heeft haar koffer (waar ik erg jaloers op ben) en de sloffen. Geen koude voeten meer voor oma.

Even afkoelen in de auto met wat te eten en te drinken en de sfeer zat er weer goed in. Gelukkig maar. Onderweg (half uurtje buiten Vegas) bereiken we een temperatuur van 116 Farhenheit. Dat is 46,67 graden Celsius!!! OMG wat een hitte zeg! Steek je been buiten boord en je hoeft niet meer te scheren of waxen, hop, alle haren er zo afgeschroeid.

De kids doen het super en we kunnen redelijk lekker doorrijden. We bereiken iets voor 19.00 uur de mooie ‘blauwe’ (erg hoge!) brug welke ons naar Coronado brengt. Daar doen we boodschappen bij Vons. Roon gaat even helemaal los want er is 30% korting op de wijn, en je weet………..we zijn gek op 1. korting en 2. WIJN! Nog even wat luiers in geslagen voor ons kleine strontmoppie en tegen half 8 rijden we het terrein van Loews Coronado Bay Resort op. Het ziet er goed uit! De wijk die er direct aan ligt is prachtig. Huizen aan het water en uiteraard allemaal een flinke boot voor de deur. Gaaf!

We checken in en ook al zegt de dame bij de receptie dat ze geen connecting rooms heeft, als we boven komen zijn we toch erg tevreden. Aan een klein gangetje zitten onze beide kamers. En het gangetje kan afgesloten worden met een deur. Dus hoppa, deur dicht en onze beide kamerdeuren open. Kunnen de kinderen toch fijn op en neer lopen tussen oma haar kamer en die van ons. Helemaal super!Je moet wel even opletten als je bij oma naar de wc gaat, want als iemand de gangdeur open doet zit je mooi in het open zicht ;-) (proefondervindelijk ondervonden hahahaha)

We laten snel wat eten aanrukken op de kamer en gooien daarna snel de kids in bed. Morgen weer een nieuwe dag!

Wij kletsen nog even verder op de kamer van oma en genieten van 1 van de lekkere wijntjes van Vons. Het is eigenlijk alweer wat te laat maar gezelligheid kent geen tijd zeg ik maar.

Truste en tot morgen!

Liefs


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments