Rondreis USA 2011

Click here to edit subtitle

Blog

Dag 23

Posted by Jessica on May 29, 2013 at 6:05 AM

Seaworld!! 

Datum: Donderdag 23 juni 

Reisdag 23 

Hotel Loews Coronado Bay Resort

 

Bijzonderheden Seaworld 

Na de lange rit van gister gaan we vandaag meteen ook weer een drukke dag tegemoet. We gaan naar Seaworld! Tickets al in NL online gekocht met korting en zelf geprint, werkt perfect. 

We waren er (wederom) iets later dan gepland. We wilden nl snel een ontbijtje scoren bij Starbucks maar dit duurde en duurde en duurde…….was dat mokkel bij de kassa vergeten de naam op te vragen en nadat we eindelijk 1 Caramal Macchiato Vende hadden gekregen konden we alsnog 15 min wachten op onze Grande. Uiteindelijk heeft dat geintje ons 45 min gekost! We kregen wel een bon mee voor een gratis drankje, maar ja, daar krijg je je tijd niet meer terug. Ach, het is nog steeds vakantie en dus zijn we dat ook weer snel vergeten.

 We rijden over Mika zijn nieuwe favoriete brug richting Seaworld. We zijn er tegen half 11 en we zien bij aankomst in het park dat Shamu om 11.00 uur optreedt dus als een speer als eerste daar heen. De kinderen zijn nu nog fit en dan hebben we dat maar gehad. 

Nou ik zal je zeggen, we zaten perfect (helaas voor mij als enige binnen de Splash Zone) Mika en Coco hebben met open mond zitten kijken, geen kind aan gehad, ze vonden het fantastisch!!! Zelfs kleine Coco laat zien dat ze toch best een goed concentratievermogen heeft (en niet als haar moeder af en toe als een kip zonder kop tekeer gaat hahahaha)

   

 Echt fantastisch! Jammer is natuurlijk wel dat ze, sinds de orka een hapje heeft genomen van een trainsters, niet meer met de orka’s zwemmen. Dat maakt het wel even wat anders, maar wel begrijpelijk. 

En inderdaad………..ik zat op de hoek, naast de windjacks en vesten. En wie was er niet snel genoeg om iets over zich heen te doen?? Juist ik! Zeiknat was ik. Mijn camera kreeg ik een plens water over zich heen, maar blijkbaar kon hij daar wel tegen. Gelukkig maar, anders zou dit cameratechnisch echt een dramavakantie worden. 

We zijn daarna meteen doorgestoken naar de Dolfijnenshow. We vonden deze begin 2009 echt super leuk, maar nu was het meer om de show die de trainers gaven dan dat er daadwerkelijk iets met dolfijnen werd gedaan. Ze vlogen over het water hangende aan touwen, duiken, springen etc en dat allemaal zonder dat we voor zeker 10 min geen dolfijn hadden gezien. Toch knap in Seaworld. Als ik ‘springen mensen in het water’ had willen zien was ik wel naar Le Reve gegaan in Las Vegas (waar we overigens 2x zijn geweest en wat een totaal onbegrijpelijke show is, maar super mooi!)

 

 

De kinderen vonden het super en dat is het belangrijkste.

 

.....................en de rest maak ik morgen af!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments